Już niebawem w naszej restauracji będzie królować gęsina!
Spójrzcie, jak prezentuje się menu na długi weekend listopadowy (8-11.11):
Przystawka
Dworskie pieczywo, słone masło, smarowidło z dzika, hummus z buraka
Zupa
Rosół z gęsi z laną kluską i konfitowaną gęsiną, marchewka
Dania główne I
Sandacz z kalafiorem, szpinakiem, palonym masłem i orzechem laskowym
Dania główne II
Gęsina na dwa sposoby, gratin ziemniaczane, coulis z czerwonej kapusty, jarmuż,
sos z czerwonego wina i śliwki
Deser
Panna cotta waniliowa z czarną maliną
w syropie, kruszonka
Cena: 229 zł/osobę
Dedykowana selekcja win i innych alkoholi: 90 zł/osobę
Rezerwacje stolików:
mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub tel. 13 435 42 89
Serdecznie zapraszamy!