Już niebawem w naszej restauracji będzie królować gęsina!

 

Spójrzcie, jak prezentuje się menu na długi weekend listopadowy (8-11.11):

Przystawka

Dworskie pieczywo, słone masło, smarowidło z dzika, hummus z buraka

Zupa

Rosół z gęsi z laną kluską i konfitowaną gęsiną, marchewka

Dania główne I

Sandacz z kalafiorem, szpinakiem, palonym masłem i orzechem laskowym

Dania główne II

Gęsina na dwa sposoby, gratin ziemniaczane, coulis z czerwonej kapusty, jarmuż,
sos z czerwonego wina i śliwki

Deser

Panna cotta waniliowa z czarną maliną
w syropie, kruszonka

 

Cena: 229 zł/osobę

Dedykowana selekcja win i innych alkoholi: 90 zł/osobę

Rezerwacje stolików:
mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub tel. 13 435 42 89

Serdecznie zapraszamy!